Włoski bezglutenowy makaron Ditalini La Rosa 500g
Opis
Bezglutenowy makaron Ditalini La Rosa 500 g
Ten mały włoski makaron ditalini (dedykowany do zup), produkowany jest przez włoską firmę La Rosa, zachowującą najwyższe standardy przy produkcji żywności pozbawionej glutenu.
Gwarantujemy, że w makaronie nie występuje gluten, laktoza, konserwanty oraz soja. Makaron ditalini wytwarzany jest z wysokiej jakości mąki z kukurydzy oraz ryżu. Dzięki doskonałej jakości składników, produkt charakteryzuje się delikatnym smakiem oraz świetną konsystencją, doskonale zastępując makarony produkowane ze powszechnie występujących mąk.
Składniki: mąka z kukurydzy (80%) mąka ryżowa (20%), Wartości odżywcze w 100 g:
Energia:1524kJ/356kcal
Tłuszcz:1,5g w tym kwasy nasycone: 0,5g
Węglowodany: 79g
W tym cukry:<0,5g
Białko: 6,4g
Sól: <0,01g
Wyprodukowano we Włoszech