Włoski makaron bezglutenowy Spaghetti La Rosa 250 g

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 dzień
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 13,60 zł 13.60
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Jeden z najpopularniejszych włoskich makaronów do Spaghetti, produkowany przez włoską firmę La Rosa, zachowującą najwyższe standardy przy produkcji żywności pozbawionej glutenu. 
Producent zapewnia, że w makaronie nie występują nawet śladowe ilości glutenu, laktozy, konserwantów czy soi. Gwarantujemy, że w makaronie nie występuje gluten, laktoza, konserwanty oraz soja. Makaron do spaghetti wytwarzany jest z wysokiej jakości mąki z
kukurydzy oraz ryżu. Dzięki doskonałej jakości składników, produkt
charakteryzuje się delikatnym smakiem oraz świetną konsystencją,
doskonale zastępując makarony produkowane ze standardowych mąk.


Składniki: mąka z kukurydzy (80%) mąka ryżowa (20%), 

Wartości odżywcze w 100 g:

Energia:1524kJ/356kcal
Tłuszcz:1,5g w tym kwasy nasycone: 0,5g
Węglowodany: 79g W tym cukry:<0,5g
Białko: 6,4g
Sól: <0,01g


Wyprodukowano we Włoszech
Produkt wskazany dla osób nietolerujących glutenu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl