WŁOSKI OCET WINNY Z CZERWONEGO WINA ‘O SOLE ‘E NAPULE 1 LITR

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 dzień
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 6,83 zł

Cena regularna:

6.83
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

WŁOSKI OCET WINNY Z CZERWONEGO WINA ‘O SOLE ‘E NAPULE

Ocet winny od włoskiego producenta ‘O SOLE ‘E NAPULE jest otrzymywany z intensywnie czerwonego wina podczas fermentacji octowej prowadzonej w kontrolowanych warunkach.

Stężenie kwasu octowego wynosi około 6%.

Ocet jest stosowany do nadania delikatnie kwaskowego smaku przyrządzanym potrawom. Czerwony ocet winny stosuje się do marynat mięs czerwonych, cielęciny czy jagnięciny oraz sałatek i surówek z czerwonych warzyw, a także zup np. botwiny, czerwonego barszczu.

 

Składniki: wino, woda, przeciwutleniacz (dwutlenek siarki).

Kwasowość 6%.

 

Wyprodukowano w UE.

 

Objętość netto: 1000 ml

 

Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.

 

Przechowywanie: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

 

Producent: ‘O Sole ‘e Napule di Alfonso Calabria s.r.l., Via Vecchia del Bosco, Area Pip, 80034 Marigliano (NA), Włochy.

Kraj pochodzenia: Włochy.

 

 

Średnia wartość odżywcza w 100 ml produktu:

wartość energetyczna: 85 kJ/20 kcal

tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

węglowodany: 0 g, w tym cukry: 0 g

białko: 0 g

sól: 0,05 g

 

Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl