WŁOSKIE KAPARY W OCCIE WINNYM LACRIMELLA IPOSEA 1600 G
Opis
WŁOSKIE KAPARY W OCCIE WINNYM LACRIMELLA IPOSEA 1600 G
Drobne kapary od włoskiego producenta IPOSEA, to najwyższej jakości i ściśle wyselekcjonowane kapary, prosto z malowniczych regionów Włoch. Stanowią niezaprzeczalnie jeden z najpopularniejszych dodatków w kuchni śródziemnomorskiej, zaskakują egzotycznym smakiem, od lat są powoli odkrywane i doceniane na polskich stołach. Głównie dodawane do sałatek, sosów rybnych i mięs.
Starannie zapakowane i marynowane w occie winnym, zapewniając najwyższą świeżość oraz wysoką jakość produktu.
Składniki: kapary, woda, ocet winny, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkt zawiera DWUTLENEK SIARKI.
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 1600 g
Masa po odsączeniu: 1050 g
Najlepiej spożyć przed: patrz data na wieczku.
Przechowywanie: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Producent: IPOSEA S.r.l., S.S. 545 Rivolese Km. 3,400, 71042 Cerignola (FG), Włochy.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 100 kJ/24 kcal
tłuszcz: 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
węglowodany: 1,7 g, w tym cukry: 0 g
błonnik: 3,7 g
białko: 2,0 g
sól: 2,6 g