Włoska mąka bezglutenowa - Le 5 Stagioni 1 kg

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 dzień
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 33,70 zł

Cena regularna:

33.70
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Gotowa, specjalna mieszanka do pizzy, przygotowana ze składników pozbawionych glutenu, laktozy oraz mleka. Dzięki swojemu unikalnemu składowi pozwala stworzyć pyszną, lekkostrawną pizzę pozbawioną glutenu. Receptura jest bardzo prosta i intuicyjna, gwarantuje świetnie wyrośnięte ciasto. Stanowi idealny substytut tradycyjnej mąki dla tych, którzy nie tolerują lub źle trawią gluten. 

Składniki: mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sól, włókno nasion babki płesznik, mąka strączkowa (groch), cukier, włókno roślinne (ziemniak, groch, ryż, len), mąka jaglana, zagęszczacze: E464, inulina,  mączka z siemienia lnianego, mąka ryżowa, soda oczyszczona, mąka z nasion guar, naturalne aromaty, pirofosforan sodu, dekstroza

Mąka wystarcza do wyrobu aż 8 ciast do pizzy!
Potrzebne składniki:

- Maka mix Gluten Free 5 Stagioni: 1000 g

- Woda 840 ml

- oliwa extra virgin 50 ml

- drożdże 15/30 g

Kraj produkcji: WŁOCHY

Producent zmienił szatę graficzną opakowania produktu, nie zmienił jednak składu i jakości.

Data ważności: 21/06/2025r

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl