Włoska mąka typu 00 PIZZA NAPOLETANA 25kg 5 Stagioni W:290
Opis
Najwyższej jakości, oryginalna włoska mąka pszenna, stworzona do najlepszego spodu do pizzy oraz chleba. Profesjonalna mąka typu 00 jest mocniejsza oraz wykazuje znacznie większą elastyczność od zwykłej mąki, przeznaczona do wyrobu prawdziwej, tradycyjnej pizzy neapolitańskiej z wysokimi brzegami wypiekanej w profesjonalnym piecu lub w domowym piekarniku.
Właściwości chemiczne:
Wilgotność: 15,5%
Zawartość białka 11,5%
Zawartość popiołu całkowitego 0,55%
Wartość odżywcza:
Wartość energetyczna 1437kJ/339Kcal
Tłuszcz 0,9g
Węglowodany 70g (w tym cukru 1,5g)
Białko 12g
Sól 0g
Termin ważności: 31/12/2024 r.