Włoska mąka typu 00 ROMA le 5 Stagioni 10 kg
Opis
Mąka typu 00 PIZZA ROMA 10 kg
W:290
Pizza & Tradition Roma to oryginalna włoska mieszanka od le 5 Stagioni, przeznaczona do produkcji ciasta na pizzę Alla Romana, dzięki której uzyskujemy wyjątkowo kruche i lekkiego ciasto. Wyjątkowy skład produktu (w tym zaczyn Naturkraft) sprawia, że szczególnie nadaje się do ciast wymagających długiego dojrzewania w kontrolowanej temperaturze (lodówka).
Składniki:
Miękka mąka PSZENNA typu „00”,
mąka „SOJA”,
suszone drożdże FRUMENTO,
drożdże dezaktywowane,
enzymy spożywcze (hemicelulaza, alfa amylaza),
środek do przetwarzania mąki: E300 (kwas L-askorbinowy)
Właściwości chemiczne:
- Wartość energetyczna 340 Kcal - 1444 Kj
- Białko 14
- Tłuszcz 1,3
Data ważności: 30.05.2025r.