Włoski owczy ser Pecorino Romano 200 g
Opis
Formaggio Pecorino Romano - 200 g
Ser Pecorino Romano DOP to włoski wyrób zaliczany do serów twardych ( twardość można porównać do Parmigiano Regiano) podpuszczkowy, wyprodukowany zgodnie z dawną recepturą- ze świeżego mleka owczego. Ser owczy, długo dojrzewający charakteryzuje się słonym, delikatnie pikantnym smakiem oraz niezrównanym, intensywnym aromatem. Jest bardzo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek wieńczący dania makaronowe, zapiekanki czy prawdziwą, włoską pizze,
Produkt pakowany próżniowo co gwarantuje maksymalną świeżość.
W dbałości o najwyższą satysfakcję kupujących, uprzejmie prosimy o jak najszybsze odbieranie przesyłek z paczkomatów.
Wartości odżywcze w 100 g:
Energia:1633 kJ/ 394 kcal
Tłuszcz:32 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 0 g
W tym cukry:0 g
Białko: 26 g
Sól: 5,0 g
Wyprodukowano we Włoszech
Termin ważności: 07/11/2024r