BABKA PANDORO Z KREMEM Z PISTACJI I ORZECHÓW LASKOWYCH W POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z POSYPKĄ Z KRUSZONYCH KARMELIZOWANYCH PISTACJI MAXICIOK 800 G
Opis
BABKA PANDORO Z KREMEM Z PISTACJI I ORZECHÓW LASKOWYCH W POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z POSYPKĄ Z KRUSZONYCH KARMELIZOWANYCH PISTACJI MAXICIOK
Składniki: mąka PSZENNA, świeże JAJA 16,7%, cukier, MASŁO, czekolada MLECZNA 10,6% [cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, pasta kakaowa, emulgatory: lecytyna SOJOWA, aromat], krem PISTACJOWY 7,2% (syrop glukozowy, woda, cukier, dekstroza, oleje i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, palmowy, rzepakowy), pasta PISTACJOWA 4%, co odpowiada 0,3% wszystkich składników, MLEKO odtłuszczone w proszku, aromaty, substancja zagęszczająca: pektyna, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, barwnik: koncentrat z marchwi, dyni i spiruliny, krem z ORZECHÓW LASKOWYCH 7,2% (syrop glukozowy, cukier, woda, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH 8% co odpowiada 0,6% wszystkich składników, MASŁO, MLEKO odtłuszczone w proszku, kakao w proszku, aromaty, stabilizator: pektyna, substancja konserwująca: sorbinian potasu), drożdże naturalne (mąka PSZENNA, woda, drożdże), kruszone karmelizowane PISTACJE 2% (cukier, PISTACJE 40%), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, MLEKO odtłuszczone w proszku, naturalny aromat.
Masa netto: 800 g.
Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Balocco S.p.A., via S. Lucia 51, 12045 Fossano (CN), Włochy.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1785 kJ/426 kcal
tłuszcz: 21 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
węglowodany: 51 g, w tym cukry: 30 g
białko: 7,6 g
sól: 0,51 g