WŁOSKI PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY ‘O SOLE ‘E NAPULE 2200 G

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 dzień
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 46,45 zł

Cena regularna:

46.45
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

WŁOSKI PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY ‘O SOLE ‘E NAPULE 2200 G

Produkt przygotowany wyłącznie z włoskich pomidorów.

 

Gęsty koncentrat otrzymany ze zmielonych włoskich pomidorów, dojrzewających w słonecznych regionach Włoch. Koncentrat idealnie sprawdzi się jako dodatek do pizzy, dań makaronowych, dań mięsnych i rybnych.

Produkt jest bardzo gęsty i ma piękny, głęboki czerwony kolor.

 

Składniki: koncentrat pomidorowy 99%, sól.

 

Masa netto: 2200 g

 

Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Po otwarciu przechowywać w lodówce, w niemetalowym naczyniu i spożyć w ciągu 3 dni.

 

Producent: ‘O Sole ‘e Napule di Alfonso Calabria s.r.l., Via Vecchia del Bosco, Area Pip, 80034 Marigliano (NA), Włochy.

Kraj pochodzenia: Włochy.

 

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 383 kJ/91 kcal

tłuszcz: 0,97 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,15 g

węglowodany: 14,5 g, w tym cukry: 14,5 g

błonnik: 2,3 g

białko: 4,83 g

sól: 1,5 g

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl