WŁOSKI PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY ‘O SOLE ‘E NAPULE 2200 G
Opis
WŁOSKI PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY ‘O SOLE ‘E NAPULE 2200 G
Produkt przygotowany wyłącznie z włoskich pomidorów.
Gęsty koncentrat otrzymany ze zmielonych włoskich pomidorów, dojrzewających w słonecznych regionach Włoch. Koncentrat idealnie sprawdzi się jako dodatek do pizzy, dań makaronowych, dań mięsnych i rybnych.
Produkt jest bardzo gęsty i ma piękny, głęboki czerwony kolor.
Składniki: koncentrat pomidorowy 99%, sól.
Masa netto: 2200 g
Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, w niemetalowym naczyniu i spożyć w ciągu 3 dni.
Producent: ‘O Sole ‘e Napule di Alfonso Calabria s.r.l., Via Vecchia del Bosco, Area Pip, 80034 Marigliano (NA), Włochy.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 383 kJ/91 kcal
tłuszcz: 0,97 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,15 g
węglowodany: 14,5 g, w tym cukry: 14,5 g
błonnik: 2,3 g
białko: 4,83 g
sól: 1,5 g