WŁOSKIE CIASTKA KRUCHE Z MASĄ PISTACJOWĄ BAIOCCHI MULINO BIANCO 240 G
Opis
WŁOSKIE CIASTKA KRUCHE Z NADZIENIEM PISTACJOWYM BAIOCCHI MULINO BIANCO
Kruche ciastka Baiocchi przekładane delikatną masą pistacjową przygotowaną w 100% z włoskich pistacji.
Baiocchi to dwa okrągłe ciastka przygotowane z kruchego ciasta, przełożone pachnącym nadzieniem pistacjowym, w pełni pozbawione konserwantów, szkodliwych tłuszczy utwardzonych i niezdrowych barwników.
Sprawdzona włoska receptura i pyszny smak!
Idealne na popołudniową przekąskę do pracy, do szkoły i na wycieczkę!
Składniki: mąka pszenna 51,6%*, cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, kukurydziany, rzepakowy, sojowy), jaja świeże, mleko w proszkuodtłuszczone, mleko świeże pasteryzowane, substancje spulchniające (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, winian monopotasowy), sól, skrobia pszenna, aromat. Krem pistacjowy 28%*: cukier, tłuszcze i oleje roślinne (shea, olej słonecznikowy), pistacje 7,6%*, mleko w proszkuodtłuszczone, skrobia pszenna. (*w przeliczeniu na produkt gotowy).
Produkt może zawierać znikome ilości innych orzechów, gorczycy, sezamu i soi.
Produkt nie zawiera oleju palmowego, dodatków barwiących i konserwujących, tłuszczy utwardzonych i składników GMO.
Masa netto: 240 g
Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.
Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Barilla G. e R. Fratelli S.p.A., via Mantova 166, 43122 Parma, Włochy
Kraj pochodzenia: Włochy
Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna: 2112 kJ / 505 kcal
Tłuszcz: 25 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,6 g
Węglowodany: 59 g, w tym cukry 23 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,70 g