Włoski makaron Ditalini bezglutenowy Barilla 400 g
Opis
Barilla włoski makaron Ditalini bezglutenowy 400 g
-
Wartości odżywcze w 100g:
Energia: 1524 kJ/359 kcal
Tłuszcz: 1,8 w tym kwasy nasycone: 0,3g
Węglowodany: 78,7g
W tym cukry: 1,2g
Błonnik: 1,1g
Białko: 6,5g
Sól: 0,003g
- Składniki: mąka kukurydziana biała (65%), mąka kukurydziana żółta (29,5%), mąka ryżowa (5%), woda, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego
- Przechowywać w temperaturze pokojowej
GLUTEN - Nie zawiera
Przygotowanie: Gotować we wrzątku. Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 9 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron należy odcedzić.
Producent: Barilla
Wyprodukowano: Włochy