Włoski makaron Farfalle Barilla 500 g
Opis
Barilla włoski makaron Farfalle 500 g
-
Wartości odżywcze:
-
- wartość energetyczna: 359 kcal / 1521 kJ,
- tłuszcz: 2,0 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g,
- węglowodany: 70,9 g,
- w tym cukry: 3,5 g,
- błonnik: 3,0 g,
- białko: 12,8 g,
-
- Przechowywać w temperaturze pokojowej i w suchym i chłodnym miejscu
Przygotowanie: Gotować we wrzątku. Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 13 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron należy odcedzić.
Producent: Barilla G. e R. Fratelli - Societa per Azioni, Via Mantova 166, Parma, Włochy
Wyprodukowano: Włochy