WŁOSKIE SALAMI PIKANTNE VENTRICINA PICCANTE NATIVA 2,7 KG
Opis
WŁOSKIE SALAMI PIKANTNE VENTRICINA PICCANTE NATIVA 2,7 KG
ORYGINALNE WŁOSKIE SALAMI PIKANTNE VENTRICINA to najwyższej jakości pikantne salami z mięsa wieprzowego. Oryginalna włoska receptura, idealnie skomponowane składniki, zdecydowany acz wyważony smak.
Szczelne, próżniowe opakowanie przedłuża trwałość produktu, gwarantując maksymalną świeżość.
Produkt zapakowany do wysyłki w specjalny pojemnik, który gwarantuje stałą temperaturę podczas transportu.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, środki aromatyzujące dymu wędzarniczego, aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301), substancje konserwujące: azotyn sodu (E250), azotan potasu (E252).
Produkt bezmleczny i bezglutenowy.
Obszar pochodzenia mięsa wieprzowego: UE.
Osłonka nie nadaje się do spożycia.
Masa netto: 2700 g
Najlepiej spożyć przed: 03.02.2025 r.
Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze +1 °C - + 4 °C.
Producent: Nativa 2018 S.r.l., Viale del Lavoro 25/27, 37060 Buttapietra (VR), Włochy.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1235 kJ / 297 kcal
Tłuszcz: 20,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g
Węglowodany: 0,6 g, w tym cukier: 0,01 g
Białko: 28,5 g
Sól: 5,2 g